Over ons

Wie zijn wij

Van den Boom Bouw Eemnes is een bouwonderneming die zich richt op het nieuwbouwen, verbouwen, uitbreiden en onderhouden van woningen en utiliteitsbouw. Sinds 2016 zijn wij gevestigd in Eemnes en werken wij voornamelijk aan regionale projecten.

Binnen ons bedrijf doen wij ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen door de gevraagde kwaliteit in een project te leveren. Duidelijke en open communicatie zorgt er voor dat wij op de juiste manier de wensen van onze klant kunnen verwerken binnen een opdracht.


Missie

Onze missie is het realiseren van projecten. Hierbij staat het volledig ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na het bouwproces voor op.

Wij behalen kwaliteit door hetgene te realiseren dat we hebben afgesproken met onze klanten. Deze afspraken zijn niet alleen gericht op het bouwwerk zelf, maar ook over bijv. planning, voortgang en voorbereidingen.

Onze klant staat centraal in ons proces. Samen met onze onderaannemers en leveranciers vormen we een betrouwbaar en integer bouwteam.

Visie

Met passie en respect voor het ambacht, realiseren wij projecten volgens de hedendaagse bouwmethodieken.

Partners

Reviews